Bakgrunn

fredag 1. januar 2016

Jeg har gjort det igjen! Eller har jeg...?


Free Pattern

Hm... Julestrømpa jeg har strikket på er ferdig. Ferdig strikket i hvert fall. Så gruer jeg meg voldsomt til å lage pongponger til tråden (herlighet - de gjør jo halve strømpa!). Det er det absolutt verste jeg vet, så i stedet for å gjøre ferdig, kastet jeg meg over et annet halvferdig prosjekt. Nemlig disse:

Strikker de i en dus rosa og skal sy på en såle under. Noen som vet hvor jeg kan få tak i sånne såler, forresten? De er veldig glatte, disse tøflene. Var ferdig med en fra før og er godt i gang med nr 2. Håper selve strikkingen blir ferdig i kveld. Så bør jeg vel egentlig bare få gjort ferdig julestrømpa også. Det får bli i morgen. I går og i dag har jeg scrappet litt, men jeg er litt treg. Så det er kun to kort å  vise fram og denne gangen har jeg valgt å lage "sydamekort". Jeg har en god venninne som er superflink til å sy (sjekk bloggen hennes her), og jeg tenker nok at disse kortene havner hos henne etterhvert. Jeg brukte som vanlig bare ting jeg hadde liggende og bildene er skrevet ut fra nett.
Det var alt fra meg i dag :-) Nå er det ski på TV og jeg skal kose meg og strikke ferdig tøflene. I morgen blir datteren i Slottet 14 år, og det skal feires på søndag. Så da får jeg kaste meg over kakebaking fra morningen, så kanskje jeg kan begynne på et nytt strikketøy. SÅ glad for at jeg har en hobby som gir meg så mye glede. 

Vi snakkes!


2 kommentarer:

  1. Takk for hyggelig kommentar hos meg! Nå er jeg følger hos deg også. Jeg har kjøpt såler til tøfler i en garnbutikk. Bare spør, så skaffer de nok hvis de ikke har på lager. Finnes sikkert i nettbutikker også. Håpløst med glatte tøfler.

    Riktig godt nytt år fra Ingunn i Uvdal

    SvarSlett
  2. Lett å starte på nye ting, det er sikkert! Godt nyttår :)

    SvarSlett