Bakgrunn

mandag 11. januar 2016

Planer i vasken, men fortsatt jobbing

Vel - jeg hadde en plan. Og planen fortalte jeg jo om: jeg skulle skrive to innlegg og gjøre ferdig både det ene og det andre. Men det var før snøen kom. Og besøk. Og jeg ble lat.
Men jeg har strikket ferdig Myriasokkene fra Bitta Mikkelborg sin strømpebok. Mønsteret var kjempegøy og er laget slik at du får mønster til en masse flotte diagrammer. Så er det bare opptil fantasien hva det blir til. Jeg kjørte safe på første paret og to nøster Sisu holdt akkurat. Hadde 30 cm igjen av det flerfarga garnet da jeg var ferdig :-) Er veldig fornøyd og skal kaste meg over Lovisas hønsesokker når jeg kommer hjem fra jobb.


Selv om jeg liker best å begynne på noe nytt, så er det jo fantastisk gøy når man får noe ferdig. Og aller mest gøy å se at gavekassa bare vokser og vokser! Har brodert på kaffekoppbildet også og skal poste det når kopp nr. 2 er ferdig.

Var ikke superlat i helga da, for jeg strikket to par tova mariusvotter. Det er som nevnt tidligere en along vi har på FB-gruppa "Skaperglede": i januar skal vi strikke tova votter. Og folk er sååå flinke! Mønsteret på disse ligger gratis ute på Sandes sine sider, og mine er strikket i Fritidsgarn. Brukte litt over ett nøste av bunnfargen

Ha en fantastisk kreativ dag der ute!

Vi snakkes!


1 kommentar:

  1. Skikkelig lekre sokker! De tova Marius-vottene er både fine og gode å bruke. Skal nok strikke flere par jeg også etterhvert.

    Lykke til med neste sokke-par!

    Klem fra Ingunn

    SvarSlett