Bakgrunn

tirsdag 5. januar 2016

Tilbake til hverdagen er slett ikke så verst

Noe av det beste med ferie er for meg å ha tid. Tid til å kose meg med ungene, tid til å lage god mat og tid til å nyte hver maske når jeg håndarbeider. Med full jobb, flere verv innen barneidrett og barn som trener både fotball og håndball, løper tida av og til (ofte!) litt fra meg.


Men jeg håndarbeider likevel, da. Bare ikke så mye som jeg gjorde i jula. Har montert tøflene, og kan vel konkludere med at jeg ikke liker de noe særlig. De er bestilt/ønsket i flere år nå, så jeg skal gjøre de helt ferdige med knapper og såle så fort jeg får tak i. Jeg er ikke noe fan av "tykt og røft" når det gjelder håndarbeid, men om folk ønsker seg noe sånt, strikker jeg selvfølgelig. Så får vi håpe mottager blir fornøyd når hun får de. Dårlige bilder, men det gikk i full fart i dag tidlig :-(På facebook er jeg med i en gruppe som heter "Skaperglede". Veldig mye spennende og kreativt her. Nå er det ny along, og i januar er det tova votter som gjelder. Så jeg er i gang med enda et par Mariusvotter. Det blir det 13. paret, for jeg ga bort mange til jul. Nå er planen at de skal få følge av sitteunderlag i Mariusmønster også, så får vi tro jeg får ferdig det også i løpet av januar. Jeg elsker  tova strikketing for de er  gode og varme! Er du på FB og ikke medlem av gruppa, kan den absolutt anbefales!

Ellers festet jeg tråder på enda et sett med kjøkkenkluter og grytekluter etter bursdagen på søndag. Liker Bittaklutene, men synes kanskje de i vaffelstrikk er enda bedre å bruke. Jeg har et likt sett hvor det blå er byttet ut med rosa. Jeg pleier tulle med de to minste og si at jeg holder på å gjøre klar utstyrskista deres :-) De synes nok det er litt i overkant tidlig (de er 11 og 14 år), og en smule gammeldags. Men jeg koser meg og disse tingene går ikke ut på dato. Så hvem veit? Kanskje havner de i Kamillas første leilighet, eller Andreas sitt første hus? Enn så lenge så ligger de godt plassert i gavekassa!


Gleder meg til jeg kommer hjem fra jobb. Da skal jeg lage en dampende deilig tekopp og krype ned i godstolen med strikketøy.

Vi snakkes!2 kommentarer:

 1. Så smart å ha slike kjøkken-ting i gavekassa! Den perfekte vertinne-gave spør du meg. Vaffelmønsteret gir gode grytekluter, Når det gjelder de tykke sokkene, så er det slik at "noen liker mora og andre dattera". Tror de blir bra med såler!

  Fin tirsdag til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja - sånn er det visst. Min søster likte disse veldig godt. Tror nok også de blir fine når de får såler og riktige knapper.
   Har brukt sånne kjøkkenting i både vert- og vertinnegaver (og bursdaggaver). Og det alltid like godt mottatt. Særlig har menn som bor alene blitt veldig glad for sånne. Fordi de varer. Vinen drikkes jo bare opp, og blomstene dør :-)

   Ha en flott tirsdag du også!

   Slett