Bakgrunn

onsdag 30. desember 2015

I dag blir det scrapping!

Lenge siden jeg har scrappet noe særlig. Men i dag skal jeg ta en økt, og håpet er å få laget både pakkelapper, julekort og bursdagskort. Dog gidder jeg ikke masseprodusere, så med kaffe i koppen, god musikk og "litt attåt" har jeg inntatt hobbykroken i 2.etg. Gleder meg til enda en kreativ dag :-)

Jeg liker jobben min. Og jeg liker å være håndballeder. Men det er ingen ting, bortsett fra barna, som gir meg sånn indre ro og glede, som det å få være kreativ. Så når jeg virkelig skal kose meg  - da holder jeg på med hobbyene mine.

Som i går. Å begynne på noe nytt... Du kjenner følelsen, ikke sant? Å ta fram myke herlige garnnøster, finne mønster, legge opp og vite at nå lager du noe helt spesielt til noen helt spesielle. Jeg elsker den følelsen. I går ble jeg helt ferdig med julesettet til sønn og svigerdatter. Planen deres er å kjøpe hus eller leilighet kommende år, og da skal jeg bidra som best jeg kan til et flott julepyntet kjøkken. Vet de liker hjemmelaget, så da er det ekstra koselig å lage noe. Fikk til-og-med heklet litt pakkepynt av restegarnet :-)

Heklet hjerte

Istapp - mønster fra Drops
 Heklet hjerte i restegarn.
Klut fra Bittas bok "Kluter"Kom også godt i gang med den første av de fire julestrømpene  jeg skal strikke til ungene:

Mønster fra Drops

Ønsker deg en fantastisk kreativ dag!

Vi snakkes

2 kommentarer:

 1. Så hyggelig at du besøkte bloggen min så fikk jeg møtt deg også. De strømpene var jo bare lekre. Jeg fikk lyst å strikke slike til barnebarna til neste jul. Det strømmer på med nye ideer og prosjekt hele tiden.

  Ønsker deg et riktig fint og godt nytt år.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre fra deg! Strømpe nr 1 blir ferdig i dag, og de er en fryd å strikke. Morsomme og kjappe. Om du skal lage sånne, så er Nepal nå på supertilbud (tror det var 17 kr pr nøste), men det varer bare ut dagen, så da må du forte deg :-) Riktig godt nytt år til deg også!

   Slett