Bakgrunn

mandag 2. januar 2017

Lenger enn planlagt


Det var jo slett ikke meningen å ta så lang pause fra bloggen. Planen var jo å være supereffektiv i romjula og få orden på både nettbutikken, denne bloggen og butikkbloggen. Men så gikk dagene så altfor fort. Du kjenner deg kanskje igjen? Jeg har strikket, sett på serier, sovet lenge, sydd, vært sammen med familien og bare storkost meg. Supertakknemlig for alle bestillinger til byeriksen.no før jul, men også sliten av 14-timers arbeidsdager i desember. Men jula kom, og gikk, og flott var den. 

Som skilt har man to julekvelder. I hvert fall sånn vi har det hjemme. Så den 24. var de to yngste hos pappa'n sin, eldstemann hos svigerfamilien, og jeg hos min søster og hennes familie:


Vakkert juletre i Casa Beerplace og mengder av pakker.

Min søster og svoger er fantastisk flinke til å lage selskaper. Hun dekker vakre bord, og han er tidligere kokk, så her er både stemningen, maten og drikken på topp. 

Var litt skeptisk da jeg hørte at de droppet den tradisjonelle karamellpuddingen i år, og i stedet satset på noe nytt. Men det, kjære dere, er den absolutt beste (jule)desserten jeg har smakt. Noen gang! Det var knust pepperkake lagvis med varme multer og krem med revet mandarinskall.


Som dere ser på øverste bildet, så ble min svogers ølvotter ferdige også. Litt for store i Østlandsgarn, så nå jeg i gang med å lage nye i litt tynnere garn. Er også i gang med ølsokker som hører til, men det får heller bli årets første hjemmelagde julegave og noe til jula 2017.

3. juledag kom endelig ungene til meg, og da ble det kalkunmiddag. I år uten Waldorfsalat, men med verdens beste drue/purresalat til. Søk det opp neste gang du skal lage kalkunmiddag om du vil gjøre en liten vri. Kjempegodt! Det ble både pakker, god mat og spennende ny kake. Denne er glutenfri og oppskriften fant jeg for lenge siden her. Det er en variant av Mississippi Mud Pie, tror jeg. 

I romjula så jeg en dame på Instragram som som hadde som mål å minske garnlagerets sitt i 2017. Nå har ikke jeg noe enormt garnlager lenger, men jeg er ikke alltid så flink til å ferdigstille prosjektene mine. Hun skulle legge 10 kroner på et glass for hvert brukte garnnøste og på den måte spare noen kroner ekstra. 


Min variant er å putte 10 kr på spareglasset for hvert garnnøste fra garnlageret, og i tillegg 50 kr for hvert ferdigstilt prosjekt. Så først ute er julesokker til neste jul. Disse er fra Drops og heter Dolomiti. Jeg strikker i Nepal og planen er å strikke votter til også. Når disse er ferdige får jeg 4x10 kr på glasset + 50 kr for ferdigstilt prosjekt. Samme for vottene. Ikke så store summer, men er jeg flink blir det litt ekstra penger til planlagt juleshopping i London i desember. 

Ønsker dere alle et strålende flott 2017, og håper å se mange flotte kreative prosjekter i bloggland kommende år. 
4 kommentarer:

 1. Dette ser jo bare helt fantastisk ut! Flotte bord som er dekket etter alle kunstens regler, deilig mat , fine juletrær og mengder av julegaver. Morsomme de ølvottene! Det er sikkert noen som synes det smaker med en kald øl ute i kulda.
  Ser det er en del som har ulike sparetiltak ang. brukte nøster i løpet av året. Jeg noterer hvor mye produktene veier, og synes det er artig å følge med på det fra år til år. Jeg selger en god del og har "gratis" hobby og vel så det.
  Det går i rykk og napp med blogginga her også, men vi får gjøre så godt vi kan.

  Riktig godt nytt håndarbeidsår fra Ingunn!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja - du verden så kreative folk er for å spare både kalorier og penger nå. Må innrømme at jeg flirer godt noen ganger :-) Takk for hyggelige ord, Ingunn. Gleder meg veldig til å se hva du lager i 2017! Klem, K.

   Slett
 2. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  starbet football

  SvarSlett
 3. INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
  Get $5,500 USD every day, for six months!

  See how it works

  Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
  Make up you mind before applying, straight deal...

  Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
  via email address::{Universalcardshackers@gmail.com}

  We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
  machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
  stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
  buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
  and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
  you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
  services, we are here for you anytime any day.

  Here is our price lists for the ATM CARDS:

  Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
  Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
  Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
  Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
  Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

  make up your mind before applying, straight deal!!!

  The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
  email address:::::: {Universalcardshackers@gmail.com}
  Whatsapp:::::+31687835881

  Visit our Website for more Info: https://7anonymoushackers.wordpress.com
  ®

  SvarSlett