Bakgrunn

tirsdag 9. februar 2016

Heklet Valetine

Er du en fan av Valentine? Det er egentlig overhodet ikke jeg. Ikke Halloween heller. Synes ikke det er stas å adoptere alle disse amerikanske dagene slik at butikkene skal selge oss mer stæsj "vi bare MÅ ha". Men noen synes det er gøy, og det må de veldig gjerne. Jeg dekorerer og fikser til begge dagene, men prøver å ikke gi etter for shoppingdelen av disse.

Tante Gal/Vibbedille hadde link i sin blogg til noen nydelige hekla hjerter som jeg hadde lyst til å prøve meg på. De er kjappe og jeg tenker de vil gjøre seg fint som bordpynt på en lintøyserviett. Så de skal få pryde vårt Valentine middagsbord. Dog skal jeg arrangere håndballturnering den dagen, samt at det er World Cup-renn i hoppbakken her hele helga, så vi får se hva vi får til. En bra, og travel, helg blir det uansett :-)

Har du lyst til å hekle deg noen sånne hjerter, så finner du oppskriften her. Den er på engelsk, men lett å lese. 


Do you love Valentine? In Norway it's just lately that we have adapted these American traditions, and I'm not quite sure what I think about it. We have our own traditions, and I would love for my children to be more focused on them. But - as the world keeps becoming smaller, traditions and nationalities blend, and we adapt from each other :-) I do decorate both for Halloween and Valentine, but try to stay away from the endless "must-have-shopping". 

I found some wonderful chrocheted hearts in a blog, and thought I'd make some to decorate our Valentine dinner table. I think they will look great on a white linen napkin. All though my weekend is full of handball and ski jumping, I will do my best to make proper Sunday dinner again. I really loved that, and my kids did, too. 

If you want to make some of these hearts, the pattern is here, and it's in English!


Ønsker deg en strålende flott dag, så snakkes vi snart!

Wish you a wonderful day. We'll speak soon!4 kommentarer:

 1. Nydelige hjerter! Jeg er ikke med på alle disse amerikanske dagene jeg heller, men kan glede meg over fine hekla-hjerter!

  God onsdag fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt å høre det er flere som har det sånn. God onsdag til deg også, Ingunn. Og takk for at du alltid er så flink til å legge igjen små hilsner <3

   Slett
 2. Så flotte hjerter. Kjekt med pynt som ein har laga sjølv. Ha ein fin dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Bodil! Ja - det er fint med hjemmelaget. Ikke minst gir det personlighet. Og det liker jeg godt.
   Ha en fin dag du, også. Og takk for hilsen :-)

   Slett